Гледай
на живо

Празничното настроение идва с Craft Beer Taste!

Ще се насладите на богато разнообразие от крафт бири

Точно седмица остава до първия по рода си Craft Beer Taste! На 15 декември 2016 г., за пръв на едно място път се събират микропивовари от България и вносители на крафт бири, за да представят продуктите си пред най-запалените ценители!

Събитието ще се проведе от 12 до 20 часа, в пространството пред офиса на Gourmet Publishing, в Софарма Бизнес Тауърс.
По време на Craft Beer Taste ще разберете любопитни подробности за сервирането и консумацията на крафт бирите, ще научите защо няма сезони за този вид бира. Стиловото разнообразие при крафт бирите е огромно и по време на Craft Beer Taste ще имате възможност да опитате Saison, IPA, American Pale Ale, Weiss, Dunkel, Porter, Stout, коледни кехлибарени ейлове, Imperial IPA, Imperial Stout, Imperial Porter, Berliner Weiss, овкусени и опушени бири… На 15 декември ще бъдат представени и специално разработените Strawberry Cheese Cake и Vanilla Spice Pale Ale.


За да представят занаятчийските си продукти, в Craft Beer Taste ще участват най-добрите български микропивовари и вносители на крафт бири у нас.
Вход: дегустацията е с вход 12 лв. срещу които получавате 10 талона. Ще можете да закупувате допълнителни талони за дегустация на касата на събитието.

Билети може да закупите онлайн от магазин Vintageclub

http://www.vintageclub.bg/product/bilet-craft-beer-taste-15-12-2016-1586

*Дегустационното количество е 100 мл пиво, то може да струва един, два или максимум три талона за дегустация