София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Президентът Радев разговаря с Корнелия Нинова

Лидерът на БСП запознала Радев с проекта „Визия за България“

6 годиниПолитика 1 Боряна Райчева

Президентът Румен Радев е приел лидера на БСП Корнелия Нинова. Срещата е била по нейно искане, а разговорът е продължил повече от час.

Лидерът на БСП съобщи, че заедно с президента Радев са обсъдили проблемите в обществото ни и „Визия за България“, а след завръщането на президента от Лондон ще се видят отново, за да може Радев да се запознае подробно с проекта. Нинова подчерта, че с президента Радев, както и с американския посланик Рубин имат регулярни срещи, на които се обсъждат въпроси от вътрешната и международна политика.

След срещата между лидерът на БСП и президента Румен Радев, Корнелия Нинова проведе работна среща с американския посланик Ерик Рубин. От пресцентъра на левицата съобщиха, че срещата е била по искане на Рубин. Корнелия Нинова е запознала посланик Рубин с позициите и действията на БСП, с оглед на актуалната политическа ситуация в страната и в Европа. Тя е представила проекта "Визия за България" като платформа с политики, създадени от най-голямата опозиционна сила.