София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Проф. Александър Томов: Ако стана депутат ще се откажа от заплатата си

Той ще участва в предсрочните избори с коалиция "Неудобните"

7 годиниПолитика 21 Боряна Райчева

На изборите се прави опит за замазване на грабежа в страната. От хората се крие истината. Кражбите са колосални и са над 20 млрд. лева откакто сме в Европейския съюз. На фона на случващото се в страната е нужно социалдемокрацията да се върне. Нашата коалиция на "Недоволните“ предлага десет реформи от които първата е антикорупция. При тройната коалиция и при ГЕРБ парите изчезнаха. Това заяви Александър Томов в предаването „Делници“ по телевизия Евроком.

По повод темата за „Кремиковци“ той разказа, че когато тяхната партия е била на власт за 2 години е имало 48% увеличение на работниците. „Има шанс отново да бъде отворен, но са нужни инвеститори“ каза проф. Томов.

Ако стана отново депутат ще се откажа от заплатата си, ще я даря. Не искам нищо за себе си, а държава да се възстанови, добави проф. Александър Томов.