Гледай
на живо

Пътната обстановка у нас се нормализира

АМ "Тракия" остава затворена в участъка Зимница - Бургас

Пътната обстановка у нас постепенно се нормализира. Възстановено е движението за всички МПС по пътя Гълъбово - Симеоновград - Харманли. Товарните камиони над 12 тона да се движат задължително с вериги по пътя Провадия - Айтос, съобщиха от АПИ.

Ограничението за движение на тежкотоварни автомобили над 12 тона по пътя Гурково - "Петолъчката" на територията на област Сливен отпада.

Движението по пътя Русе-Мартен вече е възстановено. Тази нощ беше ограничено движението по едното платно поради аварирал ТИР.

Възстановено е движението за всички видове превозни средства от „Петолъчката“ - Бургас и от „Петолъчката“ до ГКПП „Лесово“. Автомагистрала „Тракия“ в участъка Зимница-Бургас остава затворена. Ришкият проход е отворен за всички автомобили.

В Бургаска област е ограничено движението по третокласния път Синеморец - Резово заради падналия обилен снеговалеж в района. Пътническите влакове на територията на областта не пътуват заради повреди в локомотивите. Движат се бързите, като някои от тях спазват разписанието на пътническите.