София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Радан Кънев: Борисов си мисли, че е направил гениален ход с Антон Тодоров

Топката е в премиера, смята Кънев

6 годиниПолитика 6 Боряна Райчева

Радан Кънев, зам.-председателят на ДСП, също коментира днешния скандал, предизвикан от Антон Тодоров и Валери Симеонов, които в ефир заплашиха водещия Виктор Николаев с уволнение. „Борисов си мисли, че е направил гениален ход с Антон Тодоров (прочее, още чакам този последният да ме запознае с братовчедите от леля ми партизанката...).
Хем заплашва открито журналисти, хем човекът, според значителна част от общественото мнение, не "притежава способността както да разбира свойството и значението на постъпките си, така и да ги ръководи". И е съответно юридически неуязвим.

Но е точно обратното. Бойко, вкарал си в парламента или човек, който съзнателно заплашва журналисти, или човек с тежко душевно заболяване, който трябва спешно да се лекува. Не знам кое е, но не е добре... И топката е в теб, не в него.”