София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Решителните битки в Шампионската лига пряко по спортните канали на А1

Гледайте на живо последните решителни мачове от груповата фаза в УЕФА Шампионска лига

5 годиниСпортни 1 Боряна Райчева

Спортните канали на А1 ще излъчват на живо последните решителни мачове от груповата фаза в УЕФА Шампионска лига, които ще се изиграят във вторник. Две са срещите в ефира на MAX Sport 2, две – в този на MAX Sport 3, а останалите 4 мача ще се излъчат на онлайн платформата Live.a1.bg.

Гвоздеят на програмата е битката на „Анфийлд” между Ливърпул и Наполи от група С. И двата отбора имат своите шансове да продължат напред, като домакините от Мърсисайд трябва да постигнат задължителна победа с 1:0 или с повече от един гол разлика, за да продължат напред. Двубоят е с начален час 22:00 часа и ще се предава пряко по MAX Sport 3. Ранният мач по този канал е от 19:55 часа и в него един срещу друг излизат Галатасарай и Порто.

В късния двубой по MAX Sport 2 от 22:00 часа между Барселона и Тотнъм също има интрига. Домакините от Каталуния вече са си осигурили продължаването напред, но за гостите от Лондон е задължително да вземат трите точки, за да изпреварят Интер, който по същото време е домакин на ПСВ Айндховен. По MAX Sport 2 от 19:55 часа е двубоят Шалке – Локомотив Москва.

Онлайн платформата Live.a1.bg ще излъчи директно останалите четири двубоя от вечерта, които са Брюж – Атлетико Мадрид, Интер – ПСВ Айндховен, Цървена Звезда – ПСЖ и Монако – Борусия Дортмунд.

A1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Телекомът предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително два собствени спортни канала – MAX Sport 1 и MAX Sport 2, cloud и IoT решения на 4,5 милиона клиенти. През 2017 г. A1 България отчита приходи от 431,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 130,1 милиона евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия (А1), България (A1), Беларус (velcom), Хърватия (Vipnet), Словения (A1 Slovenia), Сърбия (Vip mobile) и Македония (one.Vip). Приходите на A1 Group за 2017 година са 4,38 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,4 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – третият по големина доставчик на мобилни услуги в света.