София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Самоуби се заподозреният за убийство в Благоевград

Мъжът е намерен с огнестрелна рана в главата

6 годиниКрими 2 Боряна Райчева

Главният заподозрян за убийството на 58-годишна жена в Благоевград се е самоубил. По данни на полицията мъжът е намерен с огнестрелна рана в главата, а до тялото му е открита пушка двуцевка. По непотвърдена информация името на самоубилият се е Радослав С. - "Соколето".

Полицията е претърсила няколко адреса в село Бараково. Издирваният мъж е намерен в къщата на двама братя. По думите им той е дошъл в полунощ и е носил оръжие и перука. Според жителите на селото към 9:00 часа сутринта от къщата са се чули два изстрела. 40-годишният мъж е издирван за убийството на 57-годишна жена в Благоевград.

По случая има още един задържан, като неговата самоличност към този момент не се изяснява. При акцията полицаите първо са пуснали димки, а след това са влезли в къщата в Бараково. По време на операцията в селото е бил и главният секретар на МВР Младен Маринов.