София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Сашо Диков след атаката на Волен: Когато царят е гол – май няма подходящо облечени!?

Безпомощната власт зад паравана от лъскави дрехи и "почистване" за 700 евро на ден

6 годиниПолитика 10 Боряна Райчева

Волен Сидеров е  доста флексибилен в своите политически симпатии и антипатии ,както добре знаем, и метаморфозите в отношенията му към Бойко Борисов са достатъчно ярко доказателство. За сметка на това в отношенията си с мен, той е чугунено непоклатим: когато няма поводи и когато няма гафове - негови или на групата - отношенията ни са направо мелодраматични. Но прояви ли се било като необуздан каубой пред НАТФИЗ, било като маниак на чистотата по време на престоя му в Париж, където плащаше по 700 евро всеки ден за „експресно почистване“, било като богат американски пенсионер на почивка в Куба, или като най-тривиален гост в Крим, тогава той си е праволинеен. Нищо ново под слънцето, както стана и сега в петък в парламента. Младият баща и богослов Сидеров добре разбира, че протестът на майките е най-звучният и възможно най-кощунствено абсурден знак за неадекватността на тази власт. Ето защо той добре разбира, че няма никакви разумни аргументи и още по-малко смислен отговор на въпросите ми, свързани с тези протести. И затова,  в безпомощността си, стига до петъчната ситуация, която аз без грам притеснение нарекох „селски номера“, а именно: той не иска да ми отговаря на въпросите, с аргумента „да си погледна външния вид, в който съм дошъл в парламента“. Че външният ми вид не е най-елегантният от една страна, съм съгласен. Тъмнокафяв панталон, черни обувки – тип мвокасини, и тъмна тениска с три копчета, от които 2 закопчани – представете си – не е най-доброто, но в никой случай не е в разрез с общоприетия дрескод. Като казвам, че той е постоянен в изблиците си на безпомощност, предишното му подобно избухване по мой адрес май беше след парижките „почиствания“. Тогава забележката му беше, че не иска да говори с мен защото много съм миришел!. Може би защото ежедневните негови „почиствания“ на апартамента му в баровски парижки хотел, дори две почиствания само за едни ден, всяко едно, пак да припомня за по 700 евро, воняха на нещо съвсем друго.

Но нейсе, и това ще го изтърпя. Въпросът е друг – гол ли е Царят или да? Както и как са облечени, или по-скоро съблечени тия които са около него?

http://eurocom.bg/shows/video/evrodikof/7522