София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

СЕРИАЛЪТ „ПРИЯТЕЛИ“ СЕ ЗАВРЪЩА С ДВУЧАСОВ ЕПИЗОД

АКТЬОРЪТ МАТЮ ПЕРИ НЯМА ДА УЧАСТВА В ДЪЛГООЧАКВАНОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ

8 годиниРазвлечение 3 Боряна Райчева

Телевизионният хитов сериал „Приятели“ отново на екран. След 12-годишна пауза, комедията ще зарадва своите фенове с двучасов епизод, който ще бъде излъчен по телевизия NBC на 21 февруари.
Кортни Кокс, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуймър ще се съберат отново. Матю Пери, който играе ролята на Чандлър Бинг, няма да се включи в епизода. Пери е заявил, че е много зает и не може да участва в подготовката на серията. Актьорът репетира за пиесата „Краят на копнежа“.
Режисьорът Джеймс Бъроус, който е основният „виновник“ за завръщането на „Приятели“, е участвал в създаването на 15 епизода.
Сериалът тръгна в ефир през 1994 година. За 10 години на екран, той се превърна в класика в комедийния жанр и събра вечни почитатели, които се молеха за продължение с притаен дъх. Фенове, чакането свърши, „Приятели“ се завръща!