Гледай
на живо

Шестима загинали при верижна катастрофа в Бирмингам

Един човек се бори за живота си

Шестима загинали при верижна катастрофа в Бирмингам Шестима души са загинали и един човек се бори за живота си при ужасяваща катастрофа с шест автомобил... thumbnail text

Шестима души са загинали и един човек се бори за живота си при ужасяваща катастрофа с шест автомобила в британския град Бирмингам тази нощ, съобщиха от Спешна помощ в Западен Мидландс, цитирани от „Сън“. Мъжът и жената в първата кола са се отървали с леки наранявания, съобщават медицинските лица. В катастрофата е участвало и такси, чийто шофьор е загинал при инцидента. В колата е имало и мъж и жена, които също са сред жертвите на трагедията.

Отломки от разбити превозни средства са били разпръснати навсякъде по пътя. Медиите описват сцената като „пълно опустошение“ – жертвите били изхвърлени от превозните средства. 40 пожарникари са работили на мястото на инцидента, станал около 1.10 ч. местно време тази нощ. На място са били изпратени пет линейки и три екипа парамедици. Днес пътният участък, където е станала катастрофата, ще остане затворен.