София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Шофьор на автобус №59: "Ще те сваля, ма, да знаеш" (ВИДЕО)

Наш зрител сигнализира за недостойно поведение на шофьор от столичния градски транспорт към пътници

7 годиниОбщество 1 Боряна Райчева

Шофьор на автобус от столичния градски транпорт не пусна пътниците в автобуса при -17 градуса навън. Така хората чакали водачът на рейса да закуси в превозното средство, преди да им отвори вратите, макар, че вече закъснявал с разписанието. Когато чакащите изразили недоволство, започнали груби обиди от страна на шофьора.

Сигналът е подаден от нашият зрител Васил Николов, който е и председател на Инициативния комитет за подобряване на обществения транспорт във "Владая" и "Княжево". Николов посочва, че случката се разиграла на 11 януари. По разписание автобусът по линия 59 трябвало да тръгне от автостанция "Княжево" в 8,52 часа, когато навън беше е -17 градуса. Хората зъзнели на спирката и не били допуснати да изчакат тръгването вътре в автобуса. В това време шофьорът закусвал и потеглил едва в 8,59 часа.

След като започнали да недоволстват, пътниците получили и порция сутрешни обиди като "Ще те сваля ма, да знаеш", "Ей, не ме предизвиквай!".

ВИДЕОТО, ПРАТЕНО НИ ОТ ВАСИЛ НИКОЛОВ, МОЖЕ ДА ВИДИТЕ В ЛИНКА: https://www.youtube.com/watch?v=vdqff5YH87c