София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

ШВЕЙЦАРСКИ ГЕНЕРАЛ: ЕВРОПА Е ПРЕД ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ

СПОРЕД ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТ ANDRE BLATTMANN БЕЖАНСКАТА ВЪЛНА ТЛАСКА КОНТИНЕНТА КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА

8 годиниОбщество 6 Боряна Райчева

Обществото в Западна Европа е на границата на хаотично насилие, причинено от икономическата дислокация, масовата имиграция и тероризма. Това не е мнението на някой “луд сървайвър“, а на главнокомандващият Швейцарските въоръжени сили.

Генерал-лейтенант André Blattmann наскоро е отправил предупреждение към швейцарците, че обществото е опасно близо до колапс и съветва тези, които още не са въоръжени, като част от резерва на Swiss Army да предприемат стъпки, за да се въоръжат. Blattmann е главнокомандващ на въоръжените сили на Швейцария от 1 март 2009 г. до момента, и думите му имат много значителна тежест в страната, в която инициативата за референдуми на гражданите срещу бурките и джамиите е доказала огромната си популярност, а и по отношение на имиграцията и ислямизацията.

През последните две световни войни, швейцарската комбинация от планини и въоръжено гражданство e запазила мира и неутралитета на страната, но сега Швейцария вече има своя собствена "пета колона", за един предстоящ конфликт. Това е фундаментално и за съжаление, тъжно предвиждане.

Не може да импортирате голяма маса от хора, сравнително необразована и с типично насилническа култура, която не иска да се асимилира, без лошите неща, които се случват... това е факт доказан в цялата човешка история. В крайна сметка, ще има бой.

За съжаление, европейците имат дълга история, но се налага да се учат на същия кървав урок отново и отново. Разоръжаването на гражданите минава през войни, които изискват извънредни мерки за осуетяването на геноциди и след това повтаряне на цикъла.

Европейските граждани вече се въоръжават срещу ордите, както по легални, така и по нелегални начини. Сънародниците на генерал Блаттман са по-щастливи в способността им да придобият качествено законно огнестрелно оръжие за самозащита. Други от европейците не са толкова щастливи, тъй като те са позволили да бъдат лишени от естественото им право да носят оръжие.

Надяваме се, че ще има политическо решение на тази бъркотия и мюсюлманските бежанци ще могат да бъдат репатрирани с мир, но дали ще искат да се откажат от щедрата социална помощ, която им предоставят техните домакини, без бой.

 

Източници: bearingarms.com , Bob Owens 

______

 

По Ваше мнение:

- коментар на Интернет-потребителя - balkreader:

"Швейцарски генерал към гражданите: "Въоръжавайте се, гражданската война в Европа е съвсем наблизо!"

Ето, и главнокомандващият швейцарската армия мисли като мен (хахаха).

Призовава всички швейцарски граждани, които не са от запаса, тоест нямат автоматично оръжие, боеприпаси и пълна мешка в бойна готовност, да си купят оръжие, защото гражданската война в Европа вече не чука, а блъска по вратата. За справка: "Нощта на Дългите Ръце" в Новогодишната нощ в Кьолн. Един "лек" неин вариант е имало и в Швейцарско. Представям си потреса на свободолюбивите швейцарци, бранили толкова столетия свободата и независимостта на Отечеството си срещу всякакви напасти...

Може би сега вече някои хора сериозно ще се замислят над думите ми за въвеждането на българската Втора добавка?

Не искате да се замислите? А когато така любимата на толкова народ (няма да уточнявам кой, какъв, в какви пропорции и т.н.) социална държава фалира, сещате ли се какво ще стане? Не?!?!

Предупредих ви."