София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Силвестър Сталоун приет в Правителствена болница – София

До дни ще продължи снимките на „Рамбо -5“ в България

6 годиниКултура 1 Боряна Райчева

Прочутият холивудски актьор е приет в болницата само два дни след пристигането му в България. Според шефа на Киноцентъра "Ню Бояна" Ярив Лернер, няма нищо сериозно в състоянието на 72-годишната звезда, а прегледите му са били рутинни. Ще му бъдат направени пълни изследвания.

Сталоун е в България за снимките да подения филм от екшън -сагата Рамбо. След заснемането на част от епизодите в Киноцентъра, Силвестър Сталоун ще продължи снимачния процес на Побитите камъни край Варна. Докато е в болничната стая Рамбо публикува в социалните мрежи снимки от краткото си пребиваване в София.

След снимките на Побитите камъни Силвестър Сталоун ще снима останалата част от приключенията на Рамбо на Канарските острови. Според сюжета на „Рамбо-5“ Сталоун живее спокойно в ранчо в Аризона, но всичко се преобръща, което се заема с издирването на изчезнало дете. Тийнеджъри се организират в социалните мрежи с акция да причакат Сталоун пред болница Лозенец и да получат автографи и селфита с кумира си.