Гледай
на живо

Софийска филхармония ни разкрива „Радостта от музиката“

Бернхард Гюлер и уникалната Йоръм Сон за втори път в България

Софийска филхармония ни разкрива „Радостта от музиката“ Със заглавие „Радостта от музиката“ започва годината за класическата музика в България. ... thumbnail text

Със заглавие „Радостта от музиката“ започва годината за класическата музика в България. На 12 януари оркестърът в зала „България" ще ни потопи в неописуема вълна от емоции, каквито само вероятно само мелодията е достатъчно съвършена да сътвори.
“Един американец в Париж“, концерт във фа на Гершуин в изпълнение на Йоръм Сон са само част от произведенията, които със сигурност ще успеят да Ви отделят от сивите тонове на зимния сезон и да ви въведат във вълшебно музикално приключение.
Екипът на телевизия „Еворком“ имаше възможността да стане свидетел на подготовката на специалния концерт и да Ви срещне със звездите на дългочаканата вечер: вдъхновяващия диригент Бернхард Гюлер и уникалната Йоръм Сон - солист пиано.
12 януари е денят, в който имаме възможност да се насладим на своите любими произведения на американските композитори Гершуин, Барбър и Бърнстейн.
Сюитата на Бърнстейн към драмата на на Елия Казан „На кея“ ще ни разкрие палитра от емоции и наслада. Динамика, напрежение, любов, очакване, страдание. Музика. надживяваща своите създатели. Предназначена за бъдещето.
Повече информация за концерта „Радостта от музиката“ можете да получите на официалния сайт на Софийска филхармония: www.sofiaphilharmonie.bg