София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Стефан Данаилов допуска коалиция ГЕРБ-БСП

Звездата от „На всеки километър“ иска пак да е депутат

7 годиниПолитика 1 Боряна Райчева

Заместник-председателят на БСП Стефан Данаилов допусна, че след изборите може да има т.нар. широка коалиция между социалистическата партия и ГЕРБ.   "Крайни са тези приказки да сме против ГЕРБ или ГЕРБ да са против нас. Ако продължим да се въртим в спиралата на постоянните избори, на хората ще им писне", заяви любимият на няколко поколения актьор.

Що се отнася до собствените си политически планове, Данаилов каза, че би се кандидатирал отново за депутат. Той посочи, че стажът му като народен представител е 10 години и така не попада в ограничението, предложено от предсдателката на БСП Корнелия Нинова в листите да не се вписват хора, които са били депутати 12 и повече години.

„Все още има нужда от моето присъствие в Народното събрание. Трябва да има човек, който да успокоява обстановката“, коментира звездата от „На всеки километър“.