Гледай
на живо

Стивън Сегал е поредният обвинен в сексуален тормоз

Актрисите Джулиана Маргулис и Порша де Роси са потърпевши

Стивън Сегал е поредният обвинен в сексуален тормоз Поредно обвинение в сексуален тормоз в Холивуд. Този път обвиненията са насочени към Стивън Сегал. О... thumbnail text

Поредно обвинение в сексуален тормоз в Холивуд. Този път обвиненията са насочени към Стивън Сегал. Обвиненията са направени от Порша де Роси, която стана известна с ролите си в сериалите „Али Макбийл“ и „Развитие в застой“. Австралийската актриса обвини американския актьор и продуцент в сексуален тормоз, съобщи Би Би Си. Тя сподели, че веднъж по време на кастинг за филм той разкопчал ципа на панталона си и й казал, че е „важно да има химия между тях и извън сцената“.

Преди време Сегал беше нападнат и от актрисата Джулиана Маргулис от сериалите „Спешно отделение“ и "Добрата съпруга". Тя разказа, че Сегал много настоявал да репетират сцена от филма в хотелската му стая.

Мениджърът на Стивън Сегал заяви, че актьорът няма коментар по тези обвинения в сексуален тормоз. Това не е първият път, в който името на Сегал е замесено в случай със сексуално насилие или непристойно поведение.
Наскоро две журналистки и известна актриса обвиниха холивудската звезда в сексуален тормоз. Стивън Сегал ги е канил в хотелската си стая, където ги чакал в разсъблечен вид с обещание за главна роля в негов филм.