София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Тарантино съжалява за инцидента с Търман

Това е бил най-тежкият случай в живота на режисьора

6 годиниИнциденти 1 Боряна Райчева

Куентин Тарантино отрече нарочно да е поставил в опасна ситуация своята муза Ума Търман по време на снимките на филма му от 2004 година „Убий Бил 2“, съобщи ФП. Преди няколко дни актрисата разказа, че режисьорът е застрашил живота й, като я е накарал да шофира автомобил в лошо състояние по опасен път, отказвайки и каскадьорка. Ума Търман се ударила в дърво и пострадала сериозно, заради въпросната случка.

В интервю за сп. „Дедлайн“ Тарантино обясни, че актрисата е трябвало само да шофира и  никой не е мислел, че става дума за каскада. Той си призна, че навремето може би е трябвало да вземе предпазни мерки, но просто не се бил сетил за тях.

"Участъкът беше прав, нямаше спускане или скрити завои!", твърди режисьорът. Той обаче в последния момент променил решението си и снимал сцената, като колата се движела в обратната посока заради по-добрата светлина.  Автомобилът попаднал в завой и станал неуправляем заради камерата, инсталирана на багажника. "Това беше най-тежкият случай в живота ми, тъй като срина доверието в мен!", признава Тарантино.