София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

ТАТЯНА ДОНЧЕВА НАПУСНА СТУДИОТО НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ОБИДЕНА

ОТ „ЗДРАВЕЙ, БЪЛГАРИЯ!“ ПРЕНЕБРЕГНАЛИ НЕЙНОТО УЧАСТИЕ

8 годиниОбщество 17 Боряна Райчева

Интервюто на лидера на „Движение 21“ Татяна Дончева днес в Нова телевизия, беше провалено, тъй като водещите на „Здравей, България!“ просрочиха от времето й, за сметка на изявата на Радан Кънев.
Татяна Дончева се почувства обидена, защото не й беше дадена възможност да даде интервюто си. Според думите й, тя е била отговорна към ангажимента и е дошла точно навреме в 8 часа, но 2/3 от времето й е било отнето от изказванията на Радан Кънев, когато дойде и нейният ред г-жа Дончева най-любезно каза на Ани и Виктор, че съжалява много, но няма какво да им каже. След като от Нова телевизия обидиха представителката на „Движение 21“ с това си отношение, тя напусна студиото бързайки за друга среща в Специализирания съд, но преди това им предложи, ако искат вместо интервюто с нея да пуснат "Лет ит би", или както си решат.