София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Трима младежи са наръгани с нож в Благоевград

Тръгвали си сутринта от дискотека и били нападнати

6 годиниИнциденти 1 Боряна Райчева

Трима младежи са наръгани с нож на излизане от дискотека в Благоевград тази сутрин. Инцидентът е станал на ул. „Александър Стамболийски” към 05.30 часа. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че в резултат на физическа саморазправа са пострадали 25-годишният Антон Костадинов от село Скрът, 21-годишният Ст. Димитров от Велинград и 22-годишният Я. Димитров от Луковит, съобщи вестик „Струма“.

Състоянието им е стабилно, като двама от пострадалите са с прободни рани в областта на корема, а един от тях е с прободна рана в бедрото. В момента в МБАЛ-Благоевград оперират едно от момчетата. Няма пряка опасност за живота им към този момент, според лекарите.

Тримата пострадали са били част от приятелска компания, състояща се от 8 момичета и момчета. Те вървяли към стоянката за таксита пред Младежкия дом в Благоевград и в това време били нападнати от трима неизвестни нападатели. Младежката компания твърди, че може да разпознае извършителите. В момента те се издирват от полицията.