София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Валери Симеонов бил човек на Сорос?

Сидеров публикува съобщени по ТВ "Алфа"

6 годиниПолитика 2 Боряна Райчева

На 15 октомври излъчването на партийната телевизия на „Атака“ бе спряно, а от СЕМ заявиха, че нямат представа каква е причината.

Вчера медията спря предаванията си и на черен екран с бял надпис излезе посланието: "Телевизия "Алфа" спря. Питайте правителството защо". 

От снощи обаче медията започна да публикува съобщения на лидера на „Атака“ Волен Сидеров. В тях той посочва, че вицепремиерът Валери Симеонов е човек на Джордж Сорос.

Новите послания на телевизия „Алфа“ загатват за колосален заговор от планетарен мащаб, в който ключови роли имат Джордж Сорос и Валери Симеонов. Застрашени са Православието, българската нация и идентичност.

Ето какво гласят съобщенията:

„Сорос от десетилетия работи за разбиването с християнството, българската нация и идентичност. Той налага джендъризма и еднополовите бракове. Днес той има свой вицепремиер в българското правителство. Битката срещу соросоизма е битка на утрешния ден! Българи, определете а чия страна сте“.

„Как Сорос още управлява България - Истанбулската конвенция щеше да мине под натиска на ГЕРБ - Цветанов и НФСБ - Валери Симеонов, ако не бях се противопоставил яростно“.

„Как Сорос още управлява България - На 15 октомври вицепремиерът Симеонов по БНТ влезе в ерес по повод искането за разкол в Македония, нанесе удар по българската история и се постави над църковните канони с думите: „Не виждам защо канонът трябва да бъде спазван...“ Призовавам премиера да каже това позиция на българското правителство ли е“.

„Човекът на Сорос в правителството - Валери Симеонов атакува Православието в разрез с всички църковни канони. Работи за разкол на църквите в Украйна и Македония. Призовах премиера да вземе отношение. Не взе“.