София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Велизар Енчев: Семерджиев може да спре цялата реформа на Москов

„Ще настояваме пред правителството с ултимативен тон“

7 годиниОбщество 1 Боряна Райчева

Независимо какво оплакване имате и заради какво сте влезли в болница, клиничната пътека е водеща. Това е само един от проблемите в здравната ни система, който стана повод за протест пред сградата на здравното министерство, организиран от политолога Велизар Енчев.

Ако българите са толкова глупави, че повторят вота си отново, като преди две години и гласуват за ГЕРБ, Реформаторския блок, за Патриотите на Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров, българският народ си заслужава съдбата.

Не го ли направи, оправдавайки се с очакваното решение на Върховния административен съд, ще смея да кажа че тия, са като ония. Предлагам на служебния здравен министър д-р Семерджиев, да вземе отношение по протеста.

Велизар Енчев предвижда и друг протест пред здравното министерство, на който ще настоява с ултимативен тон, както той заяви, правителството незабавно да вземе това решение.