София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Вижте какво е селфичино и къде можете да го опитате

От заведението гарантират, че консумацията е безопасна

6 годиниЛюбопитно 1 Боряна Райчева

Водени от нестихващата и завземаща все по-големи размери страст по селфитата, лондонско кафене предлага нова услуга – селфичино. Ароматната напитка всъщност е традиционно кафе, върху което с помощта на специална машина, направеното от вас селфи се пренася върху пианата на топлата напитка.
Има и вариант, при който чрез специално приложение клиентът може да прати снимката си предварително, за да го чака селфичиното, когато стигне в заведението. Авторите на креативната идея разясняват, че изображението  се поставя в чашаат с поощта на боя за храни, която е абсолютно безвредна и затова може спокойно да се консумира.
Ако искате обаче да се насладите на вкуса на собствения си образ, премесен с този на кафените зърна, трябва да отделите за това удоволствие 13 лева. Признаваме, че  цената не е ниска, но пък кога ако не на по празниците можем да си позволим да се поглезим?
Независимо дали ще изберете да отидете до английската столица, за да опитате тази иновативна напитка или ще останете в дома си и ще отпиете глътка от домашното си капучино, не забравяйте да се усмихвате, дори и без селфи.