София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Водеща от Евроком е сред 7-те най-красиви на екрана у нас

Нина-Никол Хамилтън води предаването „Темида – цената на истината“

7 годиниЛайфстайл 28 Боряна Райчева

Водещата на телевизия Евроком Нина-Никол Хамилтън попадна в класация за най-красивите лица от телевизионния екран. Красивата Нина-Никол води предаването „Темида – цената на истината“. Освен водеща, блондинката се изявява и в друго амплоа, отново водещ, но по време на предизборни кампании на големи политически партии.

Най-красивото лице на телевизията-майка БНТ 1 е Мира Добрева, която в момента е водещ на предаването „Отблизо с Мира“. Първоначално Добрева беше водеща на новинарската емисия на телевизията „По света и у нас“.

Виктория Петрова, една от водещите на БТВ Новините също попада в класацията. Тя е едно от най-разпознаваемите лица у нас и може би една от най-магнетичните водещи в медията. Водещ тя стана, след като по време на учителските стачки преди години „залови“ тогавашният министър на образованието Даниел Вълчев и Пламен Орешарски да коментират протеста като „седенка“. Разкритието изстреля Виктория на върха и от репортер, тя стана водещ.

Следващата дама в класацията е от „лагера на блондинките“. Гала радва зрителите от екрана на Нова телевизия, като водещ на предаването „На кафе“. Вече дълги години тя е на екран, но продължава да изглежда все така перфектно.

Милена Милотинова, позната от новините на БНТ 1 преди години е сред най-обичаните от аудиторията лица. Свалена е от екрана на Националната телевизия, след скандален репортаж в Новините с отрязани глави. Въпреки това обаче, тя успя да устои на нападките срещу себе си и възстанови кариерата си. В момента тя е в телевизия „България Он Еър“ и води предаването „Брюксел 1“. Макар и по-зряла, тя притежава изключително миловидно излъчване и чар.

От екрана на Канал 3 отличена за красота е водещата на „Арт“ Ивелина Кунчева. Русокосата красавица е най-младото попълнение в класацията. Първоначално тя водеше предаването „Жълтини“.

Най-красивото лице от екрана на телевизия Ин Лайф е Мисис България Александра Милтенова, която реши да се отдаде на телевизионна кариера.