Гледай
на живо

Военни помагат в три области с усложнена зимна обстановка

Остава тежка ситуацията в Добрич, Русе и Силистра

Военни помагат в три области с усложнена зимна обстановка Военнослужещи от Сухопътните войски, Военноморските сили (ВМС) и Военновъздушните сили (ВВС) и днес,... thumbnail text

Военнослужещи от Сухопътните войски, Военноморските сили (ВМС) и Военновъздушните сили (ВВС) и днес, 8 януари 2017 г., осъществяват дейности в помощ на населението в усложнената зимна обстановка в областите Добрич, Русе и Силистра, информираха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

В област Добрич военнослужещи и верижна машина от военно формирование 34 410 - Варна от състава на ВМС почистват пътната мрежа на разклона на с. Генерал Колево в посока гр. Генерал Тошево. С роторен снегорин и верижна машина от военно формирование 28 770 - Балчик от състава на ВВС се почиства пътната мрежа около селата Тригорци и Дропла.

Продължава дейността на два екипа военнослужещи с високопроходима техинка от състава на военното формирование 32 420 - Русе от Сухопътните войски. Днес те проправят пътя Русе – Силистра и оказват съдействие на аварийните екипи за възстановяване на електроподаването в област Силистра.