София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Вучков: Борисов има нужда от ласкатели около себе си

„Патриотите са готови на всичко, за да са на власт, затова ще се коалират с ГЕРБ“

7 годиниОбщество 4 Боряна Райчева

Изборните резултати са надежда за глупаци. Не вярвам на Патриотите. Един от големите пороци на Борисов е, че той е неустойчив. Той устойчиво върви назад. Това коментира проф. Юлиян Вучков в предаването „Делници“ на телевизия Евроком.

Патриотите са готови на всичко, за да се на власт, затова ще се коалират с ГЕРБ.

Ректори на университети, шефове на болници, такива хора трябва да са във властта. Имаме интелигенция, но тя не иска да се жертва.

Бойко Борисов има нужда от съветници, които да са му доносници и ласкатели, допълни професорът.

Проблемът на работещите е, че няма профсъюзи, които да ги защитават. КНСБ и КТ Подкрепа са част от безработната администрация. Една Мая Манолова върши много повече работа.

В България има лъжедемокрация. Сегашното управление е хаос. Редица въпроси се решават първосигнално, без предварително проучване.

Ако бяхме се съгласили да построим „Южен поток“, „Бургас-Александруполис“ и АЕЦ Белене, сега нямаше да има криза за газ, коментира Вучков.

Концесиите са едни от най-големите престъпления на политическата върхушка.

Качествените млади хора излязоха навън, а тук останаха некадърниците и безделниците. Страната ни се е превърнала в една безработна страна, никой не работи, добави още той.