София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

За дамите и тяхното високо самочувствие – запознайте се с Alma Accent!

Кога да приложим лифтинг за лице

5 годиниЗдраве 2 Боряна Райчева

Няма човек, който да няма недостатъци, които да не иска да коригира. Това може да се отнася за абсолютно всеки един аспект от визията ни, като най-често използваме дрехите, за да прикрием несъвършенствата, с които не се гордеем особено… Ако например имаме няколко килограма в излишък, можем да се насочим към тъмната гама тоалети, които визуално ще ни направят по-слаби и стройни. Тук кройката на конкретната дреха е също много важна, защото когато тя е правилно избрана, ще можем да се надяваме и да желаните резултати. Но не винаги недостатъците ни се отнасят за телосложението ни. Много хора страдат от ниско самочувствие, заради лошия вид на кожата си, като тук също могат да бъдат изброени купища несъвършенства, застрашаващи високото ни самочувствие. Най-често, дамите искат да премахнат бръчките по лицето си, или пък излишната пигментация, появила се в следствие честото излагане на слънце. И колкото и скъпи кремове да използват, понякога добрите резултати така и не идват, а недостатъците ни все още са видими с просто око, а ние страдаме от това. И се чудим какво още да направим!

Обърнете внимание на Варна - лифтинг за лице, който може да Ви помогне отново да възвърнете увереността в себе си и по-скоро във визията си. Прилагайки различни по вид козметични процедури и терапии, също както и избирайки най-добрите специалисти в тази сфера, ще постигнете страхотни резултати, а кожата Ви ще заблести в най-красивия си и здрав вид. Студио Delicious предлага на своите клиенти разнообразие от ефективни козметични услуги, които се отнасят не само за един кожен проблем, ами и за всички възможни, с които вече сте се сдобили, но от които искате да се отървете и то час по-скоро. Защото красотата няма цена, а дори и да е висока, си заслужава да я платим в името на нашето високо самочувствие!

Радиочестотният лифтинг е иновативен метод, който се използва от хиляди дами в наши дни. Той е предназначен основно за стягане на лицето и кожата по тялото, също както и за нейното оформяне. Не малко дами имат стрии и белези, с които не се гордеят особено и които им пречат да се усмихват в ежедневието. Поради тази причина те се и притесняват да се съблекат по бански на плажа, а никой не заслужава да се лиши от удоволствието да се наслади на яркото слънце и морския бриз през лятото. Не заслужавате и Вие, затова се погрижете за красотата си и позволете на специалистите да Ви помогнат това да се случи!

Целулитът е също доста неприятно явление при дамите, което обаче би могло да бъде на 100% елиминирано и то за не много дълго време. за разлика от досадните стрии, за които повечето хора казват, че остават дори и за цял живот, с правилната терапия, целулитът по Вашето тяло, може да бъде премахнат. Нужно е упоритост и правилна намеса от страна на опитен професионалист, също както и използването на съвременна и надеждна апаратура. Всичко това ще даде отлични резултати след време, особено ако проблемните места се третират с Accent Prime – иновативна платформа, позволяваща извършването на различни по вид козметични процедури за лице и тяло!

Радиочестотната енергия влияе изключително благотворно върху текстурата и здравето на нашата кожа. И ако тя бъде третирана именно по този начин и то от опитен дерматолог, можем спокойно да се надяваме на чудеса по отношение на външния ни вид. Не е дори казано, че трябва да сме много суетни, за да изберем подобни услуги, след като вече ни е писнало да се прикриваме под купища дрехи, за да можем да направим недостатъците си невидими за околните. Всяка дама иска да изглежда добре и да бъде привлекателна, но понякога има нужда от външна намеса, за да постигне това. Не винаги дрехите и гримът вършат полезна работа. Да, те са също толкова важни, колкото и всичко останало, за да изглеждаме добре, но е добре да се насочим и към процедури като радиочестотния лифтинг, за да сме зашеметяващо красиви и в най-добрата си форма, също така. Посетете студио Delicious и се оставете в ръцете на професионалистите!

Дали страдате от стрии, пигментация по кожата, или просто тя е вече отпусната, се доверете на платформата Alma Accent и заблестете в най-добрата си форма. Няма невъзможни неща, особено когато става дума за визията ни. Понякога е нужно много малко, за да извлечем максимума за себе си, като тук не бива да разчитаме и само на късмета си. Вземете нещата в свои ръце и се погрижете за себе си, както никога досега. Студио Delicious Ви очаква, а Вие очаквайте уникални резултати, също както и се пригответе да се сбогувате завинаги с недостатъците по кожата си, които до този момент не са Ви давали мира. И са Ви пречели да бъдете винаги с гордо вдигната глава и уверени в собствената си красива визия!

Много често, когато се подлагаме на определена козметична процедура, изпитваме дискомфорт и нямаме дори търпение тя да приключи час по-скоро. В студи Delicious и оставяйки се в ръцете на опитния екип от професионалисти там, това никога няма да се случи, а терапията прилагана Върху Вашата кожа, дори ще Ви стори приятна. Болка няма да има, нито пък каквито и да е други неприятни усещания, които в други салони са факт, а това не е добре за клиентите. Както вече казахме и по-рано, Alma Accent платформата съчетава в себе си много възможности за ефикасно третиране на различни зони по Вашето тяло, независимо от това на какво се дължи кожния Ви проблем, също както и какъв е точно той. Дали става дума за стрии в следствие от раждането, или пък за пигментация, заради това че сте се излагали прекалено дълго на слънце през лятото, всеки един от тези дерматологични проблеми може да бъде напълно премахнат и то без дори особени усилия. Направете предварителна консултация с екипа на студио Delicious и направете кратък план действие, разяснявайки всички въпроси, които Ви вълнуват и на които искате да получите професионален отговор.

Accent Prime е част от системата Accent Alma, като в същността си представлява апарат, с който се излъчва комбинация от ултразвукови вълни, които благоприятстват за разбиването на мастните депа, също както и спомага за засилването на метаболизма. Доверете се на най-доброто от дерматологията и решете проблемите с кожата си още сега!

 

http://www.delicious.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%BB%D0%B8%D1%84%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3-accent-ultra-alma-lasers-2/