София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

За държавата

Ако държавата няма интерес да ни защитава, но има интерес да ни пречи да се защитаваме сами, това не е нашата държава

8 годиниПолитика 2 Боряна Райчева

Искате ли го накратко? Ето, от Peter Patrikov: Ако държавата няма интерес да ни защитава, но има интерес да ни пречи да се защитаваме сами, това не е нашата държава.

Хора, разберете няколко простички неща:

1. Няма "наша", и "държава"
Има протекторат, територия със статут LLR (Local Loyal Regime). В това число и юридически - в Конституцията са записани членовете за външно-управляемия статут на "територията LLR". Чл. 5. (4) и Чл. 11. (2).

2. От този статут следва, че ВСИЧКИ управляващи работят за чужди интереси
Чужди означава не наши. Означава против нашия интерес. Следва, че "управляващите" работят против всеки един от нас. Въпрос на служебни задължения, и на колониален статут, нищо лично.

3. Пак от този статут следва, че "управляващите" всъщност са управлявани
Не от нас, които им плащаме заплатите чрез данъци и такси. Управляват ги от едно главно посолство (генерал-губернатурата), и от още 1-2 други, посочени, и одобрени от главното.

4. Пак от този статут следва (и е юридически потвърдено) че тази власт е НЕЗАКОННА, тя не е нашата власт
И бутафорията, и гротеската на измамата, наречена "избори по пропорционалната система" (които пак са колониален инструмент, който колонизаторите не ползват у тях) ясно показват, че те не спазват даже правилата, които те са направили за тази обречена за нас и пошла игра: няма избори без груби измами, нарушения, и престъпления. Просто няма. Такива "избори" не могат да произведат, да родят законност, и законна власт.

5. От всичко това следва, че смяната на лицата в тази "власт" няма да промени статута
Управляват ни престъпници, чужди марионетки, негодници, некадърници, и мухльовци. Фактически това са нацонални предатели, които се занимават с държавна измяна през целия период на "управлението" си. Те трябва да понесат заслуженото си, да се възстанови свещената връзка на справедливостта между "престъпление, и наказание". И това ще стане някой скорошен ден. Но главната причина е в колониалния, външно-подчинен статут на бившата държава България.

6. Пак от всичко това следва, че всичко лошо, което ражда, и прави срещу нас, и нашия интерес това управление, не е случайно
Не е "без да искам" Не е от глупост, и незнание (въпреки, че и това го има). Не е от неразбиране, а от послушание. От съзнателно поставяне в чужда услуга, против интереса на тези, на които си се клел. Против тези, които ти плащат заплатата. Против тези,с ред които си се родил. Против народа си, против Рода си.

Всичките злини, ограбването, прокуждането, влошаването на жизнените условия, унищожаването, и съкращаването на титулните народи във всички територии LLR е част от закономерен, естествен от гледна точка на англосаксонския колонизатор процес. Те не са променяли смисъла на тази технология от векове, и за никого! Със всички подчинени народи е било, и ще бъде едно и също! И за нас няма, и няма да има пощада! Няма да има промени! Не и докато не го разберем, и не поискаме, не се самоорганизираме, за да се преборим за освобожданието си. За правото на живот. За правото на по-добър живот. За правото на собствена държава, която да защитава нашия, българския интерес.

Това нещо без борба никога, и никой не го е постигал. Нито нашите предци, нито други народи в нашето положение.
Да чакаш "тия отгоре" да направят нещо в наша полза е все едно да очакваш палача да ти свали клупа на въжето от шията, а не да рита столчето под тебе. Противоестествено е! Никога не се е случвало! Разберете го!
Ако не го разберете, няма да ни бъде! Няма как!
Въоръжавайте се, но не с търпение! Започнете поне със знанието, мисленето, и разбирането на това, което става с нас!

 

Още по темата:

ИМА ЛИ ПРЕДАТЕЛИ В ПАРЛАМЕНТА?

ЗА СЪВРЕМЕННИЯ КРЪВЕН ДАНЪК

НЕ ПИТАЙТЕ, РАЗБЕРЕТЕ!

ПОСЛЕДНАТА БЪЛГАРИЯ, 12 БЕЗ 5

НЕЗАКОННИТЕ УПРАВЛЕНИЯ НА БЪЛГАРИЯ

КОЛОНИЯ И СМЪРТ ИЛИ ОПЪЛЧЕНИЕ И БЪЛГАРИЯ – ИЗБЕРЕТЕ САМИ!

ДОКОГА ЩЕ ОЦЕЛЕЕ БЪЛГАРИЯ В БИТКАТА НА ТУРЦИЯ ЗА ВЛАСТ?

_____

Автор: Пламен Пасков

 

 

 

 

_____

Още от Пламен Пасков в Евроком