София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

За какво най-често българинът ползва услугата бърз кредит?

В България конкуренцията в кредитния бранш е на високо ниво

5 годиниИкономика 1 Боряна Райчева

Финансовата услуга, известна като бърз кредит, се предоставя на потребители, които изпитват спешна потребност да разрешат паричните си проблеми. Различни обстоятелства могат да провокират кандидатите да търсят такова решение като главните причини, които българският ползвател на бързите заеми свързва с изневиделица появили се битови аварии, ремонти, здраве. По-редки са случаите, когато клиентите взимат бърз кредит за почивка или предстоящо тържество, за което не им достигат средства. Но каквито и да са личните нужди на клиентите, то безспорно интересът към тази услуга е оправдан, поради факта, че условията за кандидатстване и одобрение са максимално облекчени и за определен праг не се изискват гаранции като трудов договор, поръчител и други.

Преди да предприемем стъпка към кандидатстване е препоръчително да извършим справка за компаниите, които имат висока репутация на финансовия пазар и са уважавани от своите клиенти и партньори. Бързите кредити са много добре развит бранш и компаниите, които държат да запазят изградения имидж, нямат право на грешки. Посещението на уеб страницата на небанковото дружество дава изключително полезна информация, от която кандидатът може да си направи изводи и да предприеме по-нататъшни действия. Индивидуалните му потребности могат да намерят правилния и подходящ заем, с които светкавично да бъдат разрешени финансовите му трудности. Затова обърнете внимание на това как е структуриран уеб сайтът на кредитора. Има ли достатъчно информация за финансовите продукти? Дали калкулаторът за видовете кредит е достъпен и лесно откриваем? Има ли референции от потребители, които споделят своя опит от партньорството с кредитната фирма? Фиксирани ли са контактите и адресът на компанията, с които да се свържете при необходимост? Това са малка част от детайлите, на които е добре да обърнете внимание с цел да не допуснете грешка и да вземете кредит от фирма, която може да ви подведе и измами.

А несъмнено бързите кредити са средство, което доста експедитивно разрешава паричните ни проблеми. Ако търсите прозрачни условия, лоялно и коректно отношение, фиксирани такси и лихви, се запознайте с условията за кандидатстване за бърз кредит от Ситикеш. В България конкуренцията в кредитния бранш е на високо ниво. Това гарантира на клиента качествено обслужване, добри условия и удобни модели за отпускане на финансови инструменти. Бързината е от значение за кандидатите. За да покрият всички високи критерии и  експедитивност от Ситикеш предоставят интуитивна онлайн платформа, в която за минути можете да разполагате със сумата, от която се нуждаете. Без значене от спецификата на Вашата потребност, с бърз кредит тревогите от паричен характер остават на заден план.

https://citycash.bg/