София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Защо да изберем микроблейдинга, когато искаме да коригираме формата на веждите си?

Из дебрите на „женските хитрини“

5 годиниЗдраве 4 Боряна Райчева

Всяка дама трябва да е красива и усмихната. Това действа като магнит за мъжете, а и не само. Красотата, във всяка нейна форма, е привличала хората от векове, като и днес това не се е променило. Например, дори при наемането на хора за работа, кандидатите с по-красива визия, са с предимство. И дори и някой да смята това за лека форма на дискриминация, е факт че хората с харизма и онези, които са винаги усмихнати, биват предпочитани за компания, а и за работа. Тук това важи с още по-голяма сила за дамите!

Жените имат привилегията да използват визията си в своя ползва, във всеки един аспект от живота. С така наречените си „женски хитрини“, могат както да спечелят интервю за работа, така и да повлияят по редица други начини на човека, стоящ срещу тях. Една лъчезарна усмивка и магнетичен поглед, биха могли да свършат истински чудеса, особено когато са красиви и излъчват положителна енергия. Ако сте представителка на нежния пол и искате да изглеждате наистина поразяващо добре, също както и да Ви „върви“ постоянно в живота, на първо място наблегнете на очите и погледа. Те са огледалото на душата, като в много случаи не е нужно да казваме каквото и да е, особено когато погледът е красиво подчертан, а в него има онзи блясък, който замества хиляди думи!

Какво е нужно, за да може всяка дама да каже, че има красив и изразителен поглед, който не се нуждае от никакви корекции? Навярно, тя трябва да е положила достатъчно грим, също както и да се е погрижила за формата на веждите си… Или пък просто да е щастлива, а това щастие да се излъчва посредством бляскавия й поглед, който казва всичко?

Веждите са основата за красивите очи. Той ги подчертава и понякога дори само правилната форма на нашите вежди е достатъчна, за да имаме красиво лице, без дори да слагаме какъвто и да е макиаж върху него. Или не? Колко от всички дами, които в момента четата тези редове, могат да кажат със сигурност, че очите им са такива, каквито им се иска, също както и че и веждите им нямат нужда от корекция? – Може би само няколко… В повечето случаи, представителките на нежният пол коригират веждите си, използвайки специален молив, който е устойчив на различни въздействия, като например вода. За да може да издържи пигментацията, която сме нанесли върху веждите си максимално дълго време, или поне в рамките на работния ден, трябва да си купим качествена козметика, или за да заложим на по-добрия и практичен вариант - микроблейдинг град Варна! Тази процедура навярно Ви е вече позната, а и да не е, никога не е късно да се докоснете до нея, особено ако смятате, че веждите Ви имат нужда от перманентна корекция, която обаче и да не е до живот. Ако сте чували за перманентния грим, който за разлика от микроблейдинга не предоставя толкова големи възможности откъм нюанси, също както и варианти да постигнем естествен вид на веждите, то вторият метод е много по-предпочитан и ефикасен. Посредством специална и щадяща кожата технология, пигментите биват нанасяни в повърхностния слой на кожата, с помощта на специален инструмент. При микроблейдинга има вариант да експериментирате в цветово отношение, което е супер новина, имайки предвид това, че всяка дама има различен естествен цвят на веждите си, също както и предпочитания относно нюанси. Някои жени имат тъмен цвят на косата си, което изисква подобен нюанс и на веждите. И ако при перманентния грим няма големи възможности за избор на конкретен цвят, при микроблейдинга това не е това, което автоматично го изстрелва на първите места по предпочитани козметични процедури. Възползвайте се и Вие от него и ако в момента формата, дължината и гъстотата на Вашите вежди, не са особен повод за гордост, просто ги коригирайте и се доверете на специалистите. Те знаят как да Ви направят по-красиви и уверени във външния Ви вид, а цената за това не е твърде висока.

В общи линии, микроблейдингът е подходящ за почти всички дами, които искат да изглеждат добре и да са привлекателни за противоположния пол. Тук обаче трябва да наблегнем на типа кожа, който имате, защото ако тя е прекалено мазна, има вероятност нанесените пигменти да не се задържат прекалено дълго време, като много скоро ще Ви се наложи да направите ретуш, за да затвърдите първоначалния резултат. Така или иначе, обаче, процедурата микроблейдинг се състои от два етапа: основна корекция на веждите и ретуш, за който вече говорихме. Цената, която ще Ви бъде предложена, обичайно включва и двата етапа, но много зависи и към кой салон се насочите. В този ред на мисли, Ви препоръчваме внимателно да прецените на кой ще се доверите и в чии ръце ще оставите красотата си. Също така, е много важно и да намерите опитен козметик, занимаващ се с процедури като микроблейдинга, за да сте сигурни, че на финала няма да останете разочаровани и че няма да съжалявате, че изобщо сте се заели с подобни корекции по лицето си!

Много често, някои много малки промени, оказват огромен резултат. Дори само лека промяна по прическата ни, може да ни промени по начин, по който, когато се погледнем в огледалото, да видим в него друг човек. Да не можем да се познаем и да се чудим защо по-рано не сме направили въпросната трансформация… Същото важи и за микроблейдингът, който е един от най-ефективните и даващи положителни резултати начини да изглеждаме по-добре и по-очарователни. Не е никак чудно защо толкова дами вече залагат на него, в стремежа си да станат по-красиви за половинките си, а и за самите себе си. Отговорът е много прост: микроблейдингът е уникален метод за разкрасяване, който не само че не струва никак скъпо, ами и е доста траен във времето. Ако досега сте свикнали да чертаете веждите си със специален молив и то всеки ден, вече можете да забравите за това, защото просто няма да имате нужда от подобен грим. Ако се доверите на процедурата микроблейдинг и изберете подходящ козметичен салон, с професионалисти работещи в него, можете да очаквате най-доброто от тази процедура и то за дълго. Какво има да се чудите? Нима това да се чувствате добре в кожата си не е най-важното нещо на света!

 

http://www.varna.miglapomigla.com/mikrobleiding/