София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Защо мъж уби приятелката си в Айтос?

Убиецът е направил пълни самопризнания

6 годиниКрими 1 Боряна Райчева

Мъжът, който преби приятелката си в Айтос, е направил пълни самопризнания. Преди трагичната случка, те се скарали за грижите, които полагат за детето им.

Извършителят е излязал скоро от затвора, където е излежал 6-годишна присъда в Бургаския затвор.

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова съобщи, че преди година е получен сигнал в полицията за евентуално домашно насилие в семейството. Полицията е разговоряла със сегашната жертва, но тя е отрекла да има насилствени действия спрямо нея или детето.

Припомняме ви, че 19-годишното момиче почина в неделя след побой от 27-годишния мъж, с когото живеели на семейни начала. Двойката има дете на 2 години и 8 месеца, пред което се е случило всичко. Момичето е открито в безсъзнание с множество рани по главата и тялото в жилище на улица "Хаджи Димитър" в Айтос. Тя е откарана за лечение в бургаската болница. Жертвата е била настанено в отделението по реанимация с диагноза тежка черепно-мозъчна травма Вследствие на нараняванията си момичето е починало. Задържан е 27-годишен криминално проявен мъж от София.

Убийството се случило след запой в ресторант. Свидетели на безпричинна агресия станали персоналът на ресторанта и клиентите.