София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Защо ни е нужен висококачествен диван, когато обзавеждаме дома си?

Как да подберем правилните мебели?

5 годиниОбщество 1 Боряна Райчева

Домът се създава с годините. Колкото повече живеем в дадено жилище, толкова повече то заприличва на дом и се насища с положителна енергия. За тази цел, ние като обитатели на собствения си имот, трябва да създадем домашен уют, също както и да се постараем да изживяваме само приятни емоции, когато сме си вкъщи. Не винаги, обаче, всичко това зависи изцяло от нас, но все пак имаме огромна роля за това домът ни да не е просто четири бетонни стени, а нещо повече. За да се превърне в нашият домашен рай, в който да нямаме търпение да се приберем вечер и да се насладим на приятни мигове със семейството си, най-малкото, което можем да направим и върху което имаме цялото влияние, е това да обзаведем жилището си по модерен и красив начин, за да успеем да се радваме на хармония и домашна топлина. Трябва да обърнем внимание на абсолютно всяка една стая в дома ни, без да пренебрегваме нито едно помещение, колкото и рядко да го използваме. Всяка една мебел в дома ни следва да бъде внимателно подбрана, също както и с много вкус. За да можем след това да й се радваме от сърце, използвайки я, и то не за кратко, ами за много дълго време!

От холната секция, до удобния разтегателен диванв хола ни, всеки един елемент от обзавеждането трябва да е прецизно избран и поставен на точното му място. И тук не става въпрос за всекидневната, но и за всяка една друга стая в дома ни. Както казахме само преди малко, дори и най-рядко посещаваното помещение в дома ни, трябва да бъде красиво мебелирано, за да можем когато сме в него, да ни е добре и да се гордеем с жилището си. Не забравяйте и за положителните емоции, които е задължително да са налице, когато сте си у дома с близките си. Те създават именно онази приятна атмосфера, която ни е нужна, за да изпитваме желание да се приберем вкъщи. Домът е не просто стаи с мебели вътре в тях, той е много повече, той е мястото, където можем да си позволим да сме истински себе си и да се насладим на остатъка от вечерта!

Сега нека обърнем особено внимание на хола във всеки дом, тъй като така или иначе, вече засегнахме тази тема. Но защо решихме да се фокусираме точно върху всекидневната? Причината не е защото тази стая е една от най-големите, като не рядко тя комбинира и кухня, която не е разположена в отделна стая, ами е обединена заедно с хола. И когато това е така, ние трябва добре да помислим коя мебел къде ще бъде позиционирана, като най-важният по наше мнение е именно разтегателният диван, на който се изтягаме, след като сме се нахранили, а и винаги когато имаме нужда от кратка почивка, намирайки се у дома.

Разтегателният диван може да бъде най-различен и не винаги е толкова лесно да го изберем. По магазините има изложени най-различни модели от този вид мебел, като решението за това какъв точно диван ще си купим, остава единствено за нас. Имайки предвид богатството от всякакви варианти на разтегателни и неразтегателни дивани, е наистина доста трудно да вземем окончателно решение, което да ни удовлетвори и така да продължава години наред. Защото когато купуваме нов диван, все пак ние очакваме да можем да го използваме не просто 1-2 години, а доста повече. Вложението в този вид мебел не рядко възлиза и на доста голяма сума, която в много случаи е непосилна за обикновения купувач, но дори и да е, той би я похарчил, само за да има в дома си качествен и наистина много модерен диван!

Функционалността при закупуването на диван е водещ елемент. Какво имаме предвид? Умишлено насочваме вниманието Ви към това, защото ако не можете да използвате дивана си по предназначение и ако той няма разтегателни функции, много скоро ще започнете да се замисляте за нова покупка. А не е ли това прекалено нерентабилно за средностатистическия българин? - Определено да!

Ако се замислите, ще се съгласите, че използвате дивана в хола, или в кухнята не винаги по основното му предназначение – да седите на него. Дори много често той бива превръщан в легло, на което самите Вие, а и гостите Ви си лягат, когато нямате свободна стая с легло в нея. Много са случаите, когато като имаме гости, те внезапно решават, че не са в състояние да сменят местоположението си и да се приберат вкъщи. Иска им се просто да си легнат, а Вие сте добри и гостоприемни домакини и няма как да им откажете. Дори сами им го предлагате… Но за да се случи това, все пак трябва да имате и къде да ги настаните. Разтегателният диван ще Ви помогне това да се случи, а ако искате максимални удобства за гостите си, поставете на дивана мек топ матрак, който да им осигури непробуден сън и голяма доза релаксация след бурната и весела вечер, която сте прекарали всички заедно!

Няма нищо по-хубаво от това да имаме красиви и качествени мебели в дома си. И трябва да знаете, че имате цялата свобода на света, за да направите жилището си уютно и комфортно, също както и много модерно. Не само, че вече има наистина дълъг списък от мебелни магазини на пазара, ами и имате шанса сами да измислите дизайна на новото си обзавеждане и дори на дивана. Имате възможността да съчетаете различни по вид материи, което допълнително да допринесе за перфектния резултат, към който се стремите. Ако обаче не Ви се занимава да се въплъщавате в ролята на интериорни дизайнери, посетете магазин Лени Стил и там ще намерите всичко, от което имате нужда, за което някога сте си мечтали, и с което искате да се сдобиете, що се отнася до обзавеждането на дома Ви. Цените също ще Ви привлекат като клиенти, а какво по-хубаво от това да пазарите на сметка…

Нека диванът се превърне за Вас в нещо повече от мебел за хол. Нека той стане за Вас любимото Ви място, когато сте си вкъщи и още сега посетете магазин за мебели Лени Стил. Там ще откриете дори онова, за което не сте си мечтали!

https://mebelilenistyle.com/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8