Гледай
на живо

Затворени са пътищата Добрич-Варна и Разград-Търговище

Непроходим остава и пътят Кубрат-Силистра

Затворени са пътищата Добрич-Варна и Разград-Търговище Пътят Разград-Търговище е затворен поради снегонавявания, информира БТА, позовавайки се на дежурния ... thumbnail text

Пътят Разград-Търговище е затворен поради снегонавявания, информира БТА, позовавайки се на дежурния в Областното пътно управление. Непроходим остава и пътят Кубрат-Силистра, както и Добрич-Варна.
Отворени за движение за моторни превозни средства до 12 тона са пътищата от Разград към Русе, Попово, Търговище, Кубрат, Шумен и Исперих.
Очаква се да бъде отворен пътят Разград - Русе и за тежко товарни автомобили над 12 тона само с вериги.
Директорът на "Водоснабдяване Дунав" Стоян Иванов съобщи, че без вода са селата Ясеновец и Ушинци на територията на Община Разград и е застрашeно село Радинград. В община Кубрат осем села са без вода, а в Самуил - 3 населени места.
По авариите с електроснабдяването също се работи и се очаква отстраняването им до края на деня, съобщиха от електрическото дружество. В Разградска област най-много са населените места без ток в община Кубрат - 8 на брой, в Завет - 2, в Лозница частично в едно от селата и в Исперих - в едно населено място.