Гледай
на живо

Звездите от „Игра на тронове“ Кит Харингтън и Роуз Лесли се сгодиха

Екранната двойка от култовия сериал официално потвърди новината

Звездите от „Игра на тронове“ Кит Харингтън и Роуз Лесли се сгодиха След множество спекулации, е публикувано официално съобщение за годежа във вестник Times. Двамата се... thumbnail text

След множество спекулации, е публикувано официално съобщение за годежа във вестник Times. Двамата се срещнаха във фантастично-драматичното шоу през 2012г., където играха екранните любовници Джон Сноу и Игрит. Лесли напусна Game of Thrones две години по-късно, докато Харингтън се превърна в една от най-големите звезди на сериала, появявайки се във всичките седем сезона на популярната ТВ драма.

Те направиха своя публичен дебют като двойка на миналогодишните награди „Оливие“. Харингтън каза за списание L'Uomo Vogue миналата година, че е "лесно" да се влюбиш в Лесли. Добави също, че най-добрият му спомен от шоуто са трите седмици в Исландия, когато заснели втория сезон през 2012 година. "Защото страната е красива, защото Северното сияние е вълшебно и защото там се влюбих", обясни той. "Ако вече си привлечен от някого и същият човек играе и обекта на любовния ти интерес в сериала, става много лесно да се влюбиш".

Лесли в момента участва в американския телевизионен сериал „The Good Fight“. А Харингтън ще бъде видян в драмата на BBC „Gunpowder“, преди да започне да снима следващите и последни серии на Game of Thrones.