Гледай
на живо

Изумрудената огърлица

В гл.роли : Освалдо Лапорт, Карина Сампини

                                                         Продуцент : Раул Лекоуна

 

Мартин /Освалдо Лапорт/ е известен архитект, който вече от доста време живее и работи в чужбина. Бащата на Мартин, Алфредо, собственик на голяма строителна фирма, е умрял неотдавна  при твърде неизяснени  обстоятелства. Майката на Мартин понася зле загубата на съпруга си. Научавайки, че тя дори е направила опит за самоубийство, Мартин се завръща в Аржентина. Той не подозира, че това пътуване ще преобърне живота му. 

            Начело на строителната фирма сега е Виктор, безскрупулният и алчен чичо на Мартин.  Виктор е готов на всичко, за да отстрани Мартин от пътя си – племенникът може да попречи на злонамерените му планове.

            Луис е прекарал целия си живот като помощник на Алфредо, ала след смъртта му е останал без работа и без средства. Заедно с четирите си деца той живее в бедност и си изкарва хляба като вехтошар. В събирането на  отпадъци му помага голямата му дъщеря - младата и красива Ромина /Карина Сампини/.  Всъщност, семейството притежава нещо скъпо  – старинна огърлица, инкрустирана с изумруди, подарена на Луис от Алфредо на смъртния му одър.  Смятана за част от неоткрито съкровище на инките, огърлицата e  наистина безценна. Ала тя сякаш носи проклятие на онези, които я притежават : бащата на Мартин, Алфредо,  който я е намерил, е мъртав. Когато Луис се опитва да продаде огърлицата, за да измъкне семейството си от нищетата, той  бива жестоко убит.

            Ромина не  иска  да признае дори пред себе си, че Мартин й харесва – та нали именно неговото семейство е виновно за всичките им нещастия! Мартин от своя страна не крие, че е силно увлечен от Ромина.  Двамата  не  предполагат, че преследват една и съща цел – да открият убиеца на техните бащи и да отмъстят за тях.

Не предполагат също,  че в това преследване ще се пресекат не само пътищата, но и  съдбите им.

 

            Популярният аржентински продуцент Раул Лекоуна / Дивият Ангел, Игра на любов / ни предлага последния си хит – една приказка за големи деца, в която романтика и съвременост се преплитат по неповторим начин.

            

Категория: Сериали