Гледай
на живо

Шоколад и пипер

В гл. роли : Мурило Бенисио (“Клонинг”) Омар Прадо (“Клонинг”), Мариана Шименез 

 Действието на сериала се развива в малкото бразилско градче Вентура през 20-те години на 20 век. Главна икономическа сила там е богатата фабрика за шоколад, в която работи основната част от населението. 

След смъртта на баща си, Ана Франсиска се премества във Вентура, при далечни роднини, които дори не познава. Бедното момиче, както и повечето хора от Вентура, учи и работи в шоколадовата фабрика.
В училище наивната и романтична Ана Франсиска с нейните скромни дрехи, архаична прическа и счупени очила веднага става обект на подигравки от страна на по-богатите момичета. Олга, красивата и глезена дъщеря на кмета, е хвърлила око на Данило – Дон Жуанът на гимназията, който също я харесва.
За да позволи на Данило една целувка, Олга му поставя условие – да унижи Ана пред всички. В опита си да съблазни Ана Франсиска, Данило се увлича по това нежно и крехко девойче.
Най-близките й хора ще предадат Ана Франсиска и ще я накарат да изостави любовта и родния си град.
Ала животът и истинското приятелство ще превърнат Ана Франсиска от “грозно патенце” в богата красавица.
Тя се завръща се във Вентура като съпруга на шоколадовия магнат Лудовико, готова за отмъщение. Ала онова, което Ана наистина иска, е да си върне изгубената любов.

 

Категория: Сериали