Гледай
на живо

Refresh за здраве

Ухание на събота сутрин: сложете плодовете в блендера и пасирайте, пуснете си ароматно кафе, седнете пред телевизора и се усмихнете, започва предаването „РеФреш за здраве”! Готови ли сте за  здравословен реФреш?

„РеФреш за здраве“ няма да Ви фокусира върху болестта, а ще  я „пасира”, „преработи” и излекува с помощта на правилно хранене, лечебни храни, билки, акупунктура, психотерапия, плуване, фитнес, йога, ароматерапия и много други тайни за възвръщане към здравето.

Водещата Силвия Чалъкова запознава зрителите как с определен хранителен и тренировъчен режим може да бъде променена визията на всеки. Затова във всяко предаване тя кани  гости, които демонстрират своята здравословна промяна.

Специалисти от сферата на алтернативната и конвенционалната медицина, спорта, храненето и диететиката гостуват и дават своите съвети за постигане на добри резултати.  

Предаването „РеФреш за здраве” е мост по пътя Ви за връщане към здравето и към здравословния начин на живот. 

В кулинарната рубрика на предаването готвачът Ирина Иванова приготвя здравословни алтернативи на рецепти от традиционната кухня.

 

 

Очаквайте в „Рефреш за зраве” на 26 май 2018 г. – Как с двете български системи от упражнения Дуоника и Чаткалина можем да влезем в баланс с тялото си и другите

 

Живеем във време, в което сме станали толкова отчуждени един от друг, че все по-рядко като че ли имаме нужда да общуваме помежду си реално, извън интернет пространството. Това обаче на своя порочен ред ражда и нещото, наречено болести на съвременния човек.

От депресия до обездвижване – списъкът е дълъг. Ето защо водещата Силвия Чалъкова в своето предаване „Рефреш за здраве” постоянно търси алтернативи за помагане при такива състояния.

Тази седмица в предаването „Рефреш за здраве” ще видите един много интересен човек – Димитър Кръстев. Той е създател на двете български системи от упражнения Дуоника и Чаткалина. От него ще разберем защо и как тези упражнения балансират нашата  духовна и физическа същност.

Как тези две системи укрепват връзката ни с другите хора и служат като средство за партньорство, сътрудничество и приятелство.

В рубриката „Природна медицина за рефреш” ще разговаряме с д-р Йонко Мермерски за ползите за здравето от черешите.

В кухнята Ирина Иванова ще бъде в унисон с все по-високите температури навън и ще приготви полезен протеинов сладолед.

 

Всяка събота от 10: 00 часа, с повторения в сряда от 10:00 часа, четвъртък от 19:00 часа и неделя от 15:00 часа Ви предстои да се презаредите, освежите, да вземете най-добрата рецепта.

Гледайте предаването „РеФреш за здраве”, за да сте винаги в добра форма!

 

 

 

 

 

 

Водещ: Силвия Чалъкова