Гледай
на живо

Адриано: Искам да играя отново

Това е единствения начин да осъзная дали все още мога да играя или не. Желая отново да се върна на терена," добави Адриано

Адриано: Искам да играя отново

Бившият нападател на Интер и Рома Адриано изрази депресията от това, че е сложил край на футболната си кариера, добавяйки че въпреки 35-годишната си възраст все още желае да се върне отново на терена. "След като баща ми почина бях в капан на депресията," сподели Адриано пред TV Globo.
"Нямах сили да изляза навън в продължение на три или четири месеца. Чувствах се като отрепка. В този момента Интер се опита да помогне, тъй като се нуждаех от помощ. Решик да се върна отново в Бразилия. Жозе Моуриньо ме искаше отново в Интер, но нищо вече не беше същото, аз просто не бях силен както преди. Вече нямах желание да играя в чужбина и исках да съм близо до моето семейство, а Бразилия ми липсваше толкова много. Благодарение на него не тръгнах по един много черен път. Въпреки че не играех футбол, аз се опитват да поддържам добра форма. Исках да се върна отново към тренировки, дори и да нямам отбор. Исках да го направя заради, за да докато на себе си, че мога да превъзмогна всичко. Това е единствения начин да осъзная дали все още мога да играя или не. Желая отново да се върна на терена," добави Адриано. 

Етикети:  Адриано