София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Алегри: Тотнъм е под натиск

Не знам как ще играе Тотнъм в утрешния двубой, но след случилото се в първия мач, напрежението ще е върху тях, защото те са фаворитите

6 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Старши- треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри даде коментар в навечерието на срещата-реванш от осминафиналите на Шампионска лига с Тотнъм.
"Не знам как ще играе Тотнъм в утрешния двубой, но след случилото се в първия мач, напрежението ще е върху тях, защото те са фаворитите. Мачът с "шпорите" е като финал за нас. В първия мач допуснахме доста грешки и им дадохме много шансове. Утре трябва да направим колкото се може по-малко грешки и да не им позволим да демонстрират качествата си.
Игуаин и Дибала ще играят утре. Гонсало тренира последните два дни и вече е напълно възстановен и готов за игра. Дибала също е готов, но утрешният двубой е изключително важен и всеки един от играчите иска да вземе участие в двубоя, дори да не е на 100% готов", заяви Алегри.