София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Алегри: В един мач може да се случи всичко

Утре двата тима ще премерят сили в Джеда, а наставникът на Юве Масимилиано Алегри очаква труден мач

5 годиниФутбол 5 Телевизия Евроком

С всяка една изминала минута напрежението върху Ювентус и Милан се покачва. Двата тима ще се изправят един срещу друг утре вечер, за да определят носителя на Суперкупата на Италия. Мачът ще бъде повторение на финала за Купата на Италия през месец май, когато Юве триумфира на “Олимпико” в Рим. Утре двата тима ще премерят сили в Джеда, а наставникът на Юве Масимилиано Алегри очаква труден мач.
"Очаква ни страхотна вечер и уникален мач. Трябва да опитаме да спечелим Суперкупата, защото изгубихме последните две. В един мач разликата в точките между двата отбора в шампионата нямат никакво значение. За Милан победа срещу Ювентус би означавала израстване и трофей във витрината. Трябва да бъдем внимателни и да покажем респект”, започна Алегри. “Радостен съм от физическото състояние на Диего Коста и Бернардески. Кедира възвръща формата си и показва, че е голям футболист. Милан ще бъде зареден с огромен ентусиазъм след победата в турнира за Купата на Италия срещу Сампдория. За тях това е важен мач. Утре един срещу друг ще се изправят два клуба с богата история. Трябва да се представим на високо ниво”, завърши наставникът.