Гледай
на живо

Американски гигант ще облича Левски през следващите четири години

Да ги видим

Американски гигант ще облича Левски през следващите четири години

Ръководството на Левски подписа официално договор с един от двата най-големи гиганта за спортна екипировка в света. През следващите четири години "сините" ще играят с "Nike", който сменя "Joma". Испанската фирма обличаше 26-кратните шампиони на България през последните четири сезона, като сътрудничеството им стартира с юбилейния екип за 100-годишнината на клуба през май 2014 година.

"Найк" не е единствената фирма, с която подписа договор с Левски. Шефовете на столичани парафираха също така и с италианската фирма - "Errea". Тя обаче ще облича само детско-юношеската школа на стадион "Георги Аспарухов" и евентуално на базата на стадион "Раковски", ако се стигне до разбирателство между босовете на клуба и Станислав Ангелов.

Контрактът с италианците също е за четири сезона. Интересното е, че досега "Joma" обличаше представителния състав и цялата школа на Левски. 

Шефовете на "сините" вече са говорили с представителите на "Nike", които очакват до края на месеца от Левски да поръчат своя специален екип за сезон 2018/2019 година. От стадион "Георги Аспарухов" готвят отново специални детайли на официалната фланелка, които да зарадват феновете на тима.

Етикети: Nike