София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Анализатор прогнозира бой между Пулев и Фюри

Кубрат Пулев е извън прожекторите, след като се отказа от битката си с Антъни Джошуа заради контузия. Но има много сериозна вероятност именно той да е първият боксьор, срещу когото Мануел Чар ще защитава титлата си на WBA

6 годиниДруги 1 Телевизия Евроком

Много е вероятно пътят на Кубрат Пулев и Тайсън Фюри към Антъни Джошуа да доведе до битка на ринга между двамата. Това прогнозира известният журналист и анализатор Джон Хуулан.
"Кубрат Пулев е извън прожекторите, след като се отказа от битката си с Антъни Джошуа заради контузия. Но има много сериозна вероятност именно той да е първият боксьор, срещу когото Мануел Чар ще защитава титлата си на WBA.
Вместо да се бие с Дейвид Прайс, Фюри може да се бие с някой по-слаб противник и след това да се изправи срещу победителя от Чар - Пулев. Той ще трябва да се отърве от ръждата, която със сигурност е събрал през последните 2 години. Печелейки тези два мача, той ще има лесен път към по-висока позиция в ранглистата и по-лесно ще може да си уреди двубой срещу някой от световните шампиони - Антъни Джошуа или Дионтей Уайлдър", смята Хуулан.
За последно боксьор №1 на България се изправи срещу Кевин Джонсън в зала "Арена Армеец" преди повече от година.