София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

АНГЛИЯ ПАК ВАРИАНТ ЗА БЕРБАТОВ

НОВАК ПОДНОВИ ИНТЕРЕСА СИ КЪМ БЪЛГАРИНА

9 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Висшата лига на Англия продължава да бъде вариант за Димитър Бербатов. Новакът в английския елит Борнемут отново проявява интерес към бившия капитан на българския национален отбор. Новината е разпространена в редица издания на Острова днес. 

Според информацията, босът на "черешките" Еди Хау отново се е свързал с представители на Бербатов и е готов да го привлече от новия сезон. Разговорите все още са в прекалено ранна фаза. 

Хау искаше Бербатов още в началото на юни, когато се разбра, че българинът няма да поднови договора си с Монако. Тогава обаче благоевградчанинът избра да почака за други оферти и до сделка не се стигна. 

Сега към него има предложение и от турския Анталияспор. Бербо обаче винаги е твърдял, че иска да се завърне в Премиършип и предстои много скоро да разберем дали това ще се случи.

Към Бербатов имаше интерес и от страна на Олимпиакос, но до трансфер така и не се стигна.