София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

 АПОЕЛ (Никозия) и Славия (Прага) завършиха наравно  0:0

Живко Миланов ще играе в групите на Шампионската лига, след като неговия АПОЕЛ (Никозия) удържа равенство 0:0 в гостуването си на Славия (Прага)

7 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Живко Миланов ще играе в групите на Шампионската лига, след като неговия АПОЕЛ (Никозия) удържа равенство 0:0 в гостуването си на Славия (Прага). Това бе среща реванш от плейофната фаза на турнира, а в първия мач кипърският шампион се бе наложил с 2:0 на свой терен и именна този успех се оказа решаващ. Българският защитник отново бе титуляр за гостите и записа пълни 90 минути на терена.Славия направи всичко по силите си да стигне до толкова нужната победа. Домакините отправиха 15 удара, от които 5 бяха в очертанията на вратата, но нито един път топката не посети мрежата на гостите. В същото време АПОЕЛ основно се защитаваше и успя само веднъж да шутира по посока вратата на Ян Лаштувка, който реално нямаше никаква работа през целия мач, тъй като и този изстрел бе неточен.В крайна сметка обаче кипърците оцеляха на обстреля в Прага и ликуваха след края на мача, като за четвърти път в историята си ще играят в групите на Шампионската лига.