София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

АТЛЕТИКО МИНЕЙРО С ШАНС ЗА ШАМПИОНСКАТА ТИТЛА

РЕЗУЛТАТИ ОТ ВСИЧКИ СРЕЩИ В БРАЗИЛИЯ

пропускане
8 годиниБразилейро 6 Телевизия Евроком

Изиграха се всички срещи от 34-я кръг на бразилската серия А. Изненадата на кръга поднесе отборът на Вашко Да гама. Мореплавателите победиха Палмейрас като гост. Моруните, които са на последната позиция във временното класиране, вкараха два гола на Вердао и отнеха всичките им надежди за първите места в таблицата. Първия гол в срещата отбеляза Рафаел Силва в 35-а минута, а крайното 0-2 в полза на "корабокрушенците" реализира Нене в 40-а минута. След тази среща Вашко са на 19-а позиция с 33т., а Палмейрас събират в актива си 45 и се нареждат на 11-о място.

Фламенго победи Гояс с 4-1. Първият гол в срещата отбеляза Алан Патрик от отбора на домакините в 19-а минута от срещата. В края на първото полувреме Ерик вкара изравнителния гол за гостите. В началото на второто полувреме, в интервал от две минути, Фламенго реализираха още два гола. Отново кълбото в мрежата на Гояс запрати Алан Патрик в 45-а минута. Също два гола отбеляза и Кайке в 51-а и 64- минута. След головото шоу Фламенго са на 11-а позиция с 47 точки, а Гояс все още са застрашени от изпадане в Б група, като се нареждат на 17-о място с 34т в актива си.

Отборът на Сантош имаше възможност да се отдръпне от Сао Паоло които им дишат във врата в първите пет в класирането, но си раздели точка с последния Жоан Виле след нулево реми.

В останалите срещи, Спорт Ресифи взе трите точки срещу Гремио, след като, в 69-а минута Андре отбеляза единствения гол в мача в полза на домакините.
Атлетико Минейро победи Фигуирензе с 1:0 като гост. В 90-а минута Дотоло, върна шансовете на отбора си за трофей от бразилската серия А. Атлетико Минейро се нареждат на 2-а позиция във временното класира с актив от 65т., на 11 разлика от първия Коринтианс. До края на сезона в Бразилия остават още 4-и кръга.