София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Аутуори: Отиваме да играем атакуващ футбол

Лудогорец отива да разбие Жрински Мостар

6 годиниФутбол 7 Телевизия Евроком

Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори заяви, че въпреки победата с 1:0 над Зрински Мостар в Разград, неговият отбор ще играе атакуващо и на реванша.

“Очакванията, не само моите, са да спечелим и да се класираме напред. Всеки отбор има свой стил, нашият е да играем по-атакуващ футбол. Отиваме с тази цел, независимо, че имаме гол преднина.

Животът на един треньор е много труден. Във всеки един сезон нещата са различни и това, че е бил наставник миналата кампания, не значи, че сега нещата са същите. Има импулс от емоционална гледна точка. Когато има емоция, не знаем в каква посока ще тръгне - в позитивна или негативна. Най-важното е да има емоционален баланс в дефанзивната и офанзивната част и също така да се поучим от грешките от гостуването на Видеотон.

Всички играчи освен Лукас Саша и Анисе са в добро здраве и са готови за мача. Ние трябва да сме напълно концентрирани върху мача със Зрински, за ЦСКА ще мислим след този двубой", коментира Аутуори.