София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

БЕРАИНО ОСТАВА В УЕСТ БРОМИЧ

НАПАДАТЕЛЯТ ЩЕ БЪДЕ ГЛОБЕН ПРЕДИ ДА СЕ ЗАВЪРНЕ НА ТЕРЕНА

9 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Драмата около звездата на Уест Бромич Сайдо Бераино клони към своя край. Младежкият национал на Англия, който първоначално обяви, че не иска повече да играе за тима, очевидно се е отказал поне временно от желания трансфер в Тотнъм и ще поднови тренировки със съотборниците си.

Историята около 22-годишния играч се разгоря с пълна сила в последния ден от трансферния прозорец в Англия, когато „шпорите“ започнаха да пращат оферти, които бяха отхвърляни от боса на „торбаланите“ Джереми Пийс. Това разгневи Бераино, който използва „Туитър“, за да обяви бойкот. Собственикът на Уест Бромич обаче не се трогна и обвини Тотнъм в използването на подли номера, чиято цел е да форсира сключването на сделката.

След цялата история нападателят получи седмица почивка и сега ще се върне за разговор с мениджъра Тони Пюлис и клубното ръководство. Той със сигурност ще бъде глобен за действията си, като размерът на санкцията ще бъде половината от месечната му заплата.

Според шефа на Асоциацията на професионалните футболисти в Англия Гордън Тейлър скоро противоречията ще бъдат изгладени. „Сайдо ще играе. Свързахме се с него и с клуба, таим силни надежди, че нещата ще се разрешат“, каза Тейлър.

Бераино пропусна мачовете с Челси и Стоук Сити, но най-вероятно ще бъде на линия за сблъсъка срещу Саутхемптън в събота.