София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Бивш защитник на Левски бе наръган с нож неколкократно

Шампион със "сините" пострада при нападение пред дома му

6 годиниФутбол 6 Телевизия Евроком

Юсеф Рабех, който защитаваше цветовете на Левски до сезон 2008/2009 бе наръган с нож в областта на гърба няколко пъти близо до дома си в мароканската столица Рабат. Нападението се е извършило от двама души, които са нападнали защитника в гръб, за щастие на Юсеф един от съседите му се притекъл бързо на помощ и откарал Рабех в спешното отделение. Мароканецът имал няколко прободни рани, но за негов късмет нито една не се оказала фатална, два дни по-късно футболистът е изписан и дори е играл за африканската Шампионска лига с неговия "Уидад Казабланка" срещу "Ал Ахли", двубоят завършва 1:1.
Коментарът на медициите пред местни медии е, че защититникът се е разминал с най-лошото, като прободните рани не са били една и две, но за негов късмет не са засегнали нито един орган.
Юсеф рабех игра за Левски от 2007 до 2010 година, като през февруари напусна заради скандал свързан с нощния живот на мароканеца.