София 3 °C София 3°C - ясно небе Велико Търново -2 °C Велико Търново -2°C - ясно небе Пловдив -1 °C Пловдив -1°C - мараня Варна 2 °C Варна 2°C - ясно небе Бургас 3 °C Бургас 3°C - предимно облачно

Блестяща Невяна Владинова на днешното контролно в зала "Раковски"

Невяна Владинова изигра без грешка и четирите си уреда като показа новото си елегантно трико на бухалки

7 годиниДруги 9 Телевизия Евроком

Днес на националната база "Раковски" се проведе поредното открито контролно на националния отбор, което беше изключително полезна и ползотворна проверка за двете ни индивидуални гимнастички Невяна Владинова и Катрин Тасева, само 10 дни преди Световното първенство.
 
В контролното участваха нашите две момичета, две национални състезателки на Бразилия и по една на Сърбия и Мексико. Невяна Владинова изигра без грешка и четирите си уреда като показа новото си елегантно трико на бухалки.
 
След контролното президентът на БФХГ Илиана Раева каза, че е много доволна и от двете и че напредъкът е вече много, много голям. Главният мениджър на индивидуалното Бранимира Маркова също похвали и двете за играта им и за това, че са показали както трябва всичко заложено в композициите им. Катрин показа новото си трико на обръч пред публиката и остава публиката да види само това на лента. Следващото и последно преди заминаването на момичетата ще е на 23-ти август(сряда).
 
Резултати от контролното:
1. Невяна Владинова
2. Катрин Тасева
3. Настася Гвоздич - Сърбия
4. Карла Диас - Мексико
5. Наталия Гаудио - Бразилия (само два уреда)
6. Карина Уолтер - Бразилия (само два уреда).