София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

БЪЛГАРИН ТАЙНИЯТ НАПАДАТЕЛ НА ВАН ГААЛ?

В КЛУБА ИСКАТ БИВШИЯ НАПАДАТЕЛ НА МОНАКО ОТНОВО НА ОЛД ТРАФОРД

9 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Според английските медии, тайният нападател на Луис ван Гаал може да се окаже Димитър Бербатов. Възможно е българинът отново да заиграе в Манчестър Юнайтед. 

"Червените дяволи" се интересуват от българския футболист, след като той направи един от най-добрите си сезони при тях. Бербо може да реши проблемите в атаката на Юнайтед, които за моменте разчитат предимно на Уейн Рууни.

Старши треньорът на тима вече имаше няколко опции за нов атакуващ футболист, но всички те пропаднаха. Евентуалното завръщане на Бербатов ще се случи много лесно, тъй като той е свободен агент. Единствено ръководството на тима трябва да се разбере за личните условия на играча. Бербо беше изгонен от Юнайтед през лятото на 2012 година, но няма да има проблем да се завърне отново там. 

Вече се появиха спекулации в медиите, че Бербо ще се завърне във Висшата лига, но с екипа на Астън Вила. При оферта от Манчестър обаче българинът ще предпочете да се завърне на "Олд Трафорд". 

Митко изкара 4 сезона в Юнайтед под ръководството на Сър Алекс Фъргюсън. Тогава той изигра 108 мача и вкара 48 попадения в тях. Сега Ван Гаал ще даде шанс на българина да увеличи своите голове с червената фланелка. Макар и на 34 години, Бербо може да се окаже необходимото на "червените дяволи" по пътя към 21-ва титла на страната.