София 24 °C София 24°C - ясно небе Велико Търново 23 °C Велико Търново 23°C - ясно небе Пловдив 24 °C Пловдив 24°C - ясно небе Варна 22 °C Варна 22°C - предимно ясно Бургас 21 °C Бургас 21°C - предимно ясно

Цървена Звезда представи Джонатан Кафу 

За мен е голяма чест да съм част от този велик клуб, коментира бразилецът

6 годиниФутбол 1 Телевизия Евроком

Бившият нападател на Лудогорец Джонатан Кафу ще играе до края на сезона в Цървена звезда. Сръбският гранд взе бразилеца под наем от Бордо, където той не успя да се наложи. В договора между двата клуба има и опция за закупуване през следващото лято срещу сумата от 4 милиона евро. 
Кафу беше официално представен в Белград, след като премина медицински прегледи и подписа договора си с Цървена звезда.
"За мен е голяма чест да съм част от този велик клуб. Искам да постигнем колкото се може повече победи и да зарадваме феновете с трофеи. Мотивиран съм да се докажа. Познавам се с Милан Борян, с когото играхме заедно в Лудогорец. Гледах последния мач на Цървена звезда срещу Спартак (Търнава) и мисля, че имаме голям шанс да продължим напред. Целта ми е да стигнем до пролетната фаза на евротурнирите", коментира Кафу.
Той е добре познат на феновете на Звезда, след като през 2016 година с екипа на Лудогорец вкара два гола във вратата на сърбите по пътя към групите .